Başkan Mesajı

Değerli Rotary Ailem,

2019-20 Döneminin hep beraber, sağlık, huzur ve keyifle geçireceğimiz bol projeli bir yıl olmasını diliyorum.

Öncelikle kulübümüzün geçmiş dönem başkanlarına ve yönetimlerine, değerli katkıları ve hizmetleri için çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bana vermiş olduğunuz bu onurlu görevi, hedefleri en yüksekte tutarak; Adana 5 Ocak Rotary Kulübü’nü şehrimizde, bölgemizde, UR’de siz değerli üyelerimizin gurur duyacağı yerlere getirebilmek ve kurumsallaşması için çalışacağım.

‘Rotary Dünyayı Birleştirir’ dönem sloganımız bana göre, siz iyi insanlarla ihtiyaçları olan toplumumuz arasında ‘köprü’ olabilmeyi, siz değerli Rotaryenlerin bu hizmetleri üretirken ‘bir şemsiye altında’ toplanıp güçlerini birleştirmesini anlatıyor.

Bu çalışmaları yaparken aynı bir ‘Kırlangıç’ın Vefası gibi (Geçmişimizi unutmadan, saygıyla anarak), Çalışkanlığı gibi (Dönem boyunca durup dinlenmeden )’ çalışacağımı bilmenizi isterim.

Sivil toplum kuruluşların da yönetim kurulu; Prosedürlerin, bürokrasinin ve sürecin yönetilmesi için vardır. Kulübümüzün hedeflerine ulaşabilmesi, kurumsal yapıya kavuşması ve gelecek yönetimlerin daha çok hizmet üretebilmeye odaklanabilmesi için dönemimiz içerisinde yapılacak çalışmaları ancak ‘Hep Beraber’ başarabiliriz.

Rotaryen Sevgi ve Saygılarımla,

Rtn. Okan EJDER