Guvernör Mesajı

Guvernör Mesajı

YENİ DÖNEME MERHABA

Değerli Ailemiz,

Yeni bir döneme merhaba diyoruz.

Ümit ediyorum Dünya’mızın geçirmiş olduğu kötü dönemleri geride bırakarak sağlıklı, savaşların geride kaldığı, kadınlarımızın şiddete uğramadığı, ırk ve din düşmanlığının sona erdiği, hukukun üstün olduğu yeni bir dönem diliyorum.

Rotary’nin günümüze kadar yapmış olduğu hizmetleri devam ettirerek daha ileriye taşıyacağımız yeni dönemimizin hayırlı olmasını diliyorum.

116 yılını geride bırakan Kuruluşumuzun çocuk felci savaşı ve başarısını, Birleşmiş Milletlerin kuruluşundaki rolünü, Dünya barışı için yaptığı katkıları, eğitim burslarını, gençlik değişimle oluşturduğu elçileri, su konusundaki projelerini, anne ve çocuk sağlığı için gerçekleştirdiği projeleri ve daha nice projeleri ilk günkü heyecanla siz Rotaryenlerin çabaları, mesleki birikimleri, sosyal birikimleriyle gerçekleşti ve topluma faydası büyüyerek devam edecektir.

Siz Rotaryenler, eşlerimiz, çocuklarımız, iyiliklerinizi destekleyen anneleriniz, babalarınız, komşularınız, arkadaşlarınız ve tüm Rotary gönüllüsü dostlarınızla birlikte bu dönemde Hayatları Değiştirmek için çalışacağız.

Kuruluşumuzun başarı ve fayda sağlama anahtarı sizlersiniz, dönem liderlerine vereceğiniz destekle topluma faydalar sağlamaya devam edeceğiz

Fırsatlar Yaratan Liderlerimize teşekkür ediyor, Hayatları Değiştirecek olan Liderlerimize başarılar diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

M.Kemal Ketrez ve Burcu